Leadgeneration in 1 Day

Voor marketeers draait het allemaal om leeds. Immers, zonder leads geen sales. Het is daarom essentieel om op de hoogte te blijven van de cruciale trends en innovaties in leadgeneratie. Update in 1 dag je kennis tijdens Leadgeneration in 1 Day. Met inspirerende keynotes, actuele break-out sessies, workshops en interessante B2B cases. Zo ben jij weer helemaal klaar voor 2020.

Al jaren succesvol

Hoe blijf je ook in 2020 relevant voor je doelgroep? En hoe maak je de hoge verwachtingen waar? Leer van succesvolle bedrijven en maak de volgende stap in leadgeneration!

#leadday20

Ontmoet sales managers, account managers, marketing managers, marketeers, customer managers en ondernemers. Zowel voor B2B als voor B2C.

In the end

Na deze dag ben je weer up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, heb je inzicht in de 'best practises' van andere organisaties en kan je de gewenste strategie ontwikkelen en implementeren.

Sprekers 2020

Paul hassels monning
Paul Hassels Mönning
Sales-gerichte B2B digitaal strateeg

Paul is een salesgerichte B2B strateeg, programmamanager, auteur en keynotespreker. Als oprichter van dutchmarq brengt hij zo’n 25 jaar (inter)nationale werkervaring in marketing, sales en ICT en zorgt hij graag voor meer commercieel succes van B2B bedrijven.

Paul Hassels Mönning
Sales-gerichte B2B digitaal strateeg
Frans Riemersma
Frans Riemersma
Marketing Technology influencer

Frans is Marketing Technology influencer #1 in Nederland. In 2019 heeft hij de Nederlandse Marketing Technologie Supergraphic gepubliceerd. Wereldwijd heeft hij marketing technologieën geselecteerd en geïmplementeerd voor bedrijven als Unilever, Kia, HP, Audi, IKEA en Volvo. In zijn boek heeft hij een geïntegreerde aanpak voor Martech uitgewerkt in het Canvas Marketing Resource Management.

Frans Riemersma
Marketing Technology influencer
Marcel Molenaar
Marcel Molenaar
Country Manager Benelux bij LinkedIn

Na diverse functies bij IBM Nederland, Lycos International, HotSMS en MailMedia, start Marcel in 2012 bij Linkedin Benelux als Head of Marketing Solutions. In 2015 wordt hij door het hoofdkantoor in Mountainview aangesteld als Country Manager Benelux waarmee hij alle activiteiten van het LinkedIn kantoor in Amsterdam overziet. Marcel heeft inmiddels bijna 20 jaar ervaring binnen de online marketing en mediawereld en is een gepassioneerd spreker over digitale ontwikkelingen en social media.

Marcel Molenaar
Country Manager Benelux bij LinkedIn
Sander de kraan
Sander van der Kraan
Voice & Chat specialist | Oprichter van Conversed.ai

Sander is in 2016 gestart met de ontwikkeling van AI & NLP en heeft kort daarna het label Conversed.ai gelanceerd. Conversed.ai is gespecialiseerd in het optimaliseren en ontwikkelen van chat & voice bots voor grote merken zoals Kimberly Clark, FrieslandCampina, Innogy en AkzoNobel.

Sander van der Kraan
Voice & Chat specialist | Oprichter van Conversed.ai
Antal de Waij
Antal de Waij
Auteur van de bestseller ‘Content! Zuurstof voor je klanten’.

Antal heeft vrijwel zijn hele loopbaan gewerkt op het snijvlak van de oude en digitale economie. Hij deed ervaring op bij diverse multinationale internetbedrijven als eindverantwoordelijk voor marketing. Tegenwoordig helpt hij organisaties met digitale strategie (thought leadership) en content marketing & leads generatie via zijn toonaangevende bureau Engagement Media.

Antal de Waij
Auteur van de bestseller ‘Content! Zuurstof voor je klanten’.
Michael Straathof
Data Driven Marketing Consultant

Michael Straathof is co-founder en Digital Marketing Strategy Consultant bij 100%DRIVEN & 100%EMAIL. Gedreven en resultaatgericht als hij is, helpt hij al jarenlang bedrijven het meeste uit e-mailmarketing te halen op de weg naar een data gedreven organisatie.

Michael Straathof
Data Driven Marketing Consultant

Wat kun je verwachten?

Naast inspirerende (internationale) keynote sprekers die de huidige en komende trends laten zien, is ook veel ruimte voor actuele break-out sessies met heldere praktijkvoorbeelden. Welke ‘lessons learned’ zijn er inmiddels, wat zijn echte leads ‘insights’? Met gerichte tips en adviezen kun je na afloop ook in het eigen bedrijf aan de slag.

Tickets

Normaal tarief
per persoon
Early Bird
Geldig tot 29 november 2019
Groepstarief
Vanaf 4 personen

Locatie

Op een uniek bosrijke locatie in het midden van het land ligt Landgoed Leusderend. Weg van alle drukte vormt het één van de meest inspirerende omgevingen van Nederland. En toch is Leusderend door de ligging direct aan de A28 uitstekend bereikbaar.

Adres

Landgoed 'Leusderend'
Leusderend 30
3832 RC Leusden