Algemene voorwaarden

De deelnamekosten bedragen € 345,- excl. BTW per persoon (regulier tarief).

Deelname is inclusief koffie/thee, lunch, documentatie en is er voor u gratis parkeergelegenheid. Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.


Bevestiging van inschrijving

Na uw elektronische inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van ons per email. Het kan zijn dat deze mail in de SPAM of ongewenste mailbox terecht komt. Heeft u binnen 24 uur niks ontvangen? Neemt u dan contact met ons op via 088-1474111 of events@customertalk.nl. 1 week voor aanvang van het congres ontvangt u van ons een definitieve bevestiging van inschrijving met routebeschrijving.

NB. Uw gegevens worden gebruikt om u op de hoogte te houden van activiteiten van CustomerTalk, Bijgespijkerd en participanten van Lead generation in 1 Day. Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dit aan ons doorgeven: events@customertalk.nl.


Verhinderd?

Als u verhinderd bent, kunt u in uw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van uw inschrijving. Indien u uw inschrijving wilt annuleren dient u rekening te houden met de volgende regelingen. U kunt tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden van het congres annuleren. Annuleren dient per aangetekend schrijven te geschieden. Bij annulering tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden, berekenen wij u € 25,- (excl. BTW) aan administratiekosten. Bij latere annulering bent u het volledige bedrag verschuldigd.


Event foto’s

Hierbij informeren wij u dat gedurende CustomerTalk events foto’s en video’s gemaakt worden. Het beeldmateriaal kan gebruikt worden in onze communicatie-uitingen.


Gratis Digitale Toolkit 

Iedere deelnemer krijgt toegang tot een Digitale Toolkit (ter waarde van 150 euro) waarmee u praktisch aan de slag kunt en u zich verder kunt verdiepen. De Digitale Toolkit bevat:

  • Relevante artikelen (pdf)
  • White papers (pdf)
  • Beschikbaar gestelde presentaties en/of hand-outs van sprekers tijdens het congres (pdf)