Christiaan Krieg

Christiaan is Online Marketing Manager B2B – Nuon Zakelijke Markt

Als online marketing manager bij Nuon Zakelijke Markt, is Christiaan verantwoordelijk voor het initiëren en implementeren van de online always-on marktbenadering. Hiermee draagt hij in belangrijke mate bij aan het creëren van thought leadership binnen de doelgroep en het realiseren van de online marketing doelstellingen. Daarnaast is Christiaan product owner van het B2B domein (nuon.nl/grootzakelijk/) en verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van een leadgeneration gedreven website tot een 100% online converterende website. Hierbij gebruikt hij de data gedreven inzichten van de web analist om de digital marketing, sales en service-efficiëntie te optimaliseren.

Christiaan heeft een passie voor online marketing en experimenteert continue met nieuwe online toepassingen en gebruiksvormen. Hierbij maakt hij gebruik van online gedragsgegevens en zet hij tools in zoals Eloqua, Adobe Analytics, Usabilla en Relay42.

Voorafgaand aan Nuon Zakelijke Markt, werkte Christiaan als Marketing Manager bij AVR en Van Gansewinkel (nu Renewi) op het gebied van (online) marketing, e-commerce, corporate communicatie & digitale analyse. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in verschillende Nederlandse B2B-organisaties en heeft verschillende projecten uitgevoerd met betrekking tot online marketing, inbound leadgeneration en digitale analyse.


Gerelateerde Sessies

Bekijk het volledige schema